Di Resta anticipează rezultate mai bune în a doua jumătate a anului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 07.06.2012
Paul di Resta este încrezător că poate obţine rezultate şi mai bune în a doua jumătate a sezonului, după ce a terminat constant în puncte în primele curse.

Paul di Resta este considerat unul dintre cei mai talentaţi piloţi din Formula 1, iar rezultatele obţinute în ultima perioadă confirmă progresele înregistrate de el.

Pilotul echipei Force India a câştigat 27 de puncte la debutul în Formula 1 în 2011, iar în primele şase curse din acest an a obţinut deja 21 de puncte. Scoţianul este mulţumit de parcursul său şi anticipează o îmbunătăţire suplimentară a performanţelor în a doua jumătate a acestui sezon.

"Am continuat de unde am rămas anul trecut şi am luptat pentru puncte peste tot. Echipele din jurul nostru sunt puternice, dar am demonstrat că suntem constanţi şi că putem lupta cu echipe precum Lotus, Williams sau Sauber, care sunt foarte competitive. În privinţa punctelor câştigate, suntem cu mult în faţă comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, aşa că putem vedea părţile bune. Cred că putem continua să câştigăm puncte şi să fim chiar şi mai puternici în a doua jumătate a anului", a precizat el.

Cu toate acestea, coechipierul său Nico Hulkenberg a obţinut doar şapte puncte, motiv pentru care Force India ocupă doar locul opt în clasamentul constructorilor cu 28 de puncte.

Echipa este astfel surclasată de toate echipele rivale menţionate de di Resta, iar singura echipă tradiţională poziţionată mai jos este Toro Rosso.

Via | SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru