Di Resta, creditat cu şanse să ajungă la Ferrari

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 10.05.2012
Paul di Resta este ultimul pilot apărut de lista de achiziţii a Scuderiei Ferrari, potrivit presei britanice, impulsionată şi de declaraţiile pozitive ale lui Jackie Stewart.

După Sergio Perez şi Mark Webber, Paul di Resta este următorul pilot despre care presa internaţională speculează că este în atenţia celor de la Ferrari ca înlocuitor pentru Felipe Massa.

Potrivit publicaţiei Daily Mail, şefii Ferrari "sunt impresionaţi" de parcursul pilotului scoţian în Formula 1 la Force India, motiv pentru care analizează oportunitatea semnării unui contract.

Di Resta este alegerea ideală pentru Ferrari şi din punctul de vedere al triplului campion mondial Jackie Stewart, care consideră că acesta ar face o pereche foarte bună cu Fernando Alonso.

"Paul di Resta ar reprezenta o ţintă foarte bună pentru Ferrari pentru că Fernando Alonso are probabil cele mai bune cunoştinţe şi este unul dintre cei mai buni piloţi din lume din punct de vedere fizic. Alonso este aproape de forma să maximă şi să am pe cineva ca di Resta care să-l studieze pe Alonso este ceva ce aş lua în considerare dacă aş fi la Ferrari", a explicat Stewart pentru publicaţia Daily Mail.

Via | GMM

Comentarii (11)

  • di resta vs alonso
    daca se duce la ferrari se va rata la fel ca massa
    5 3
  • AndreiF1
    @Ferrari
    Si uite asa Ferrari o sa aiba anul viitor 75% din masini, probabil o sa se numeasca Formula Ferrari lol la ritmul asta. Dragute zvonuri dar lol totusi, poate se opresc aici :)
    4 0
  • tractorist
    Nu Massa trebuie inlocuit la Ferrari :((((, ci tractoristu` de Alonso :)))))
    3 6
  • branconier
    Da, daaa! Branconaj!
    1 1
  • @unu'
    Iti place sa ataci un dublu campion? Hai ca te atac si eu zicandu-ti ceva. Mai bine gandesc si procedeaza cei de la Ferrari decat McLaren, deoarece legatura, convorbirea si intelegerea cu un "tractorist" dar om, se numeste socializare pe cand legatura, convorbirea si intelegerea cu o maimuta da sa se apropie de "sodomie de specie" cunoscuta si sub numele de "zoofilie", un lucru aproape clar vazut la Mclaren_Mircea_1984 iar Davidenko nu e prea departe de a arata acelasi lucru.
    3 1
  • @unu'--frustratule!
    Jackie Stewart are alta parere despre tractoristu Alonso, da e greu cand te chinuie frustranta performanta a pilotului tau iubit.Daca Alo e tractorist al tau e excavatorist!
    4 3
  • idiot!!!! altu`+Speed
    Ghinion! Nu stiti care este pilotul meu preferat (sic!)
    Poate Kobayasi, poate Senna (asta mic!), poate Marinescu :))))))

    Oricum nu un magar ca Alonso cu doua titluri furate pe mana cu Briattore, si o venire la Ferrari pe banii unei banci! Atat, restu e istorie.....

    By the way! Ce o luati asa personal?????
    Ce-mi plac glumele mele:)))))))
    2 5
  • micutule..
    Bre, pilotu tau preferat e ala care mereu pierde;), si-ti place asta asa cum iti plac glumele tale si mai ales pauzele dintre propozitii.Sunt convins ca inteligenta ta superioara te face sa nu-ti dai seama ca razi singur, dar ce mai conteaza, esti obisnuit cu asta-Unghia-n retina pana o sa castige ala cu care tii tu o cursa, sau puncte:))
    1 4
  • Mandache
    unu si altu
    Lasa bah ca Briatore i-o nashit si pa Schumahar de 2 ori ca pa Halonso si jmecheru de Todt de 5!Halal championi!!Daca era Senna in viata jar manca smachar!Acuma gata ca jmecherii de Todt si Briatone nu mai sint ca sa-l tina in brate pa Smacher si Halonso!Ce mare jmecherie a facut Smacher ca il batea Hakkinen de n-avea aer!Mare champion.Iar Halonso ce-o facut?L-o batut Trulli.Iar Halonso pa Schamcher.Deci Scmacher e sub Trulli.Va dati ifose ca fecioarele aici!Ala de rade singur sa se caute la cap.
    2 8
  • Idiot Altu` + BV Mandache
    Idiotule! Acelea nu sunt pauze intre propozitii ci intre fraze!

    Dar hai sictir, ca ti-am acordat prea multe clipe din viata mea! Ca a ta este oricum mizera :)))))))
    2 1
  • mandache
    ce logica extraordinara ai,esti de o`` inteligenta ``debordanta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru