Di Resta nu crede că va rămâne în Formula 1 în sezonul 2014

de Daniel Popescu
Joi, 05.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta a admis într-un document oficial că nu crede că va concura în Formula 1 şi în sezonul 2014, după ce în ultimii trei ani a fost pilot la Force India.

Esential 3 sezoane a concurat Paul di Resta in Formula 1
Paul di Resta este implicat în această perioadă într-un proces în care fostul său manager, Anthony Hamilton, îi solicită despăgubiri materiale pentru rezilierea unilaterală a contractului de colaborare în prima parte a anului 2012.

Ca parte a procedurilor legale, avocatul scoţianului i-a transmis tatălui lui Lewis Hamilton prin intermediul unui document oficial că di Resta nu crede că va concura în Formula 1 în sezonul 2014.

Comentariul oficial al lui di Resta nu constituie o surpriză majoră, în condiţiile în care echipa pentru care a concurat în ultimii trei ani, Force India, s-a orientat deja spre alţi piloţi. Force India a anunţat marţi semnarea unui contract multianual cu Nico Hulkenberg, iar echipa negociază cu Sergio Perez şi Adrian Sutil pentru al doilea loc disponibil.

Opţiunile lui di Resta pe grila de start sunt limitate, întrucât celelalte echipe care nu şi-au definitivat liniile de piloţi negociază deja cu alţi candidaţi. Principala problemă a scoţianului este însă reprezentată de lipsa de sprijin financiar din partea sponsorilor, în condiţiile în care echipele de la mijlocul plutonului se orientează mai degrabă spre piloţi capabili să aducă bani decât spre cei talentaţi care ar putea obţine performanţe mai bune.

Via Daily Telegraph

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru