Di Resta: "Nu pot să spun dacă rămân la Force India în 2012"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.12.2011
Paul di Resta susţine că nu poate dezvălui dacă va rămâne la Force India anul viitor, în mijlocul speculaţiilor că va face pereche cu Nico Hulkenberg.

Alături de Toro Rosso, Force India este una dintre cele două echipe care nu a anunţat încă niciun pilot pentru sezonul următor, însă presa internaţională a anunţat de peste o lună că Nico Hulkenberg îl va înlocui pe Adrian Sutil şi va face pereche cu Paul di Resta.

Considerat cel mai bun debutant al sezonului recent încheiat, scoţianul susţine că nu poate discuta despre acest subiect, însă a lăsat să se înţeleagă că decizia a fost deja luată de coproprietarul Vijay Mallya.

"Nu pot să spun nimic. Singurul lucru pe care pot să-l spun este că muncesc împreună cu echipa şi îi ajut la noul monopost. Voi lucra în simulator pe parcursul săptămânii viitoare şi sper ca până atunci Mallya să ia o decizie în privinţa liniei de piloţi pentru 2012. Aş fi mândru să rămân cu ei pentru încă un an. Mi-au arătat respect şi au avut încredere în mine. Mi-au oferit oportunitatea vieţii şi le mulţumesc pentru asta", a declarat el într-un interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Pe de altă parte, di Resta a dezvăluit că Anthony Hamilton, managerul său şi tatăl lui Lewis Hamilton, se ocupă de un plan de rezervă pentru cazul în care nu va fi păstrat la Force India şi în sezonul următor.

"Nu cred că este ceva la care să vrei să te gândeşti, dar sigur că trebuie să te gândeşti şi la cel mai nefavorabil scenariu.

Din fericire îl am pe Anthony Hamilton care care asta pentru mine. Pentru asta este angajat", a mai precizat el.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru