Di Resta nu va pilota in antrenamentele de la Monaco

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 12.05.2010
Force India a confirmat ca Paul di Resta nu va pilota monopostul echipei in prima sesiune de antrenamente libere de la Monaco.

Force India i-a oferit oportunitatea lui Paul di Resta de a pilota monopostul VJM003 in prima sesiune de antrenamente din ultimele patru Mari Premii, scopul declarat fiind acela de a capata experienta in Formula 1.

Cu toate acestea, echipa patronata de Vijay Mallya va face o exceptie in acest weekend, considerand ca Adrian Sutil si Vitantonio Liuzzi trebuie sa se antreneze cat mai bine pe circuitul de la Monaco, unul dintre cele mai solicitante din calendar prin prisma virajelor lente si a absentei liniilor drepte. Din acest motiv, di Resta nu va urca in cockpit in acest weekend.

“Ambii piloti titulari vor participa la prima sesiune de antrenamente datorita configuratiei provocatoare a circuitului, care necesita cel mai precis setup al anului. Prin urmare, Paul di Resta nu va participa la sesiune, dar va asista in calitate de pilot de teste si de rezerva”, se precizeaza intr-un preview al echipei indiene.

De asemenea, Force India a confirmat ca va introduce un update minor pentru aceasta cursa, menit sa maximizeze cerintele circuitului pentru o forta de apasare aerodinamica cat mai buna.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru