Di Resta nu va pilota nici în antrenamentele din Japonia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 01.10.2010
Paul di Resta nu va concura în prima sesiune de antrenamente libere din Japonia, întrucât Force India introduce update-uri pentru monopost.

După ce a fost nevoit să rămână în garaj în Singapore pentru ca Vitantonio Liuzzi şi Adrian Sutil să evalueze noul pachet aerodinamic pregătit de Force India, Paul di Resta urma să revină în cockpit în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Japoniei.

Cu toate acestea, scoţianul în vârstă de 23 de ani nu va avea această oportunitate nici la Suzuka, motivul fiind acelaşi: Force India va introduce un nou update pentru monopost, în perspectiva luptei intense cu Williams pentru locul şase în clasamentul constructorilor.

"Este o perioadă foarte importantă a anului şi trebuie să jucăm acest joc şi să ne oferim orice avantaj de care putem beneficia. În plus, echipa va avea câteva update-uri aerodinamice de verificat, aşa că Adrian Sutil şi Vitantonio Liuzzi au nevoie de timp pentru a se obişnui cu ele şi pentru a oferi feedback în perspectiva cursei", a explicat di Resta motivele care stau la baza acestei decizii.

Cu patru curse înainte de finalul sezonului, Force India ocupă locul 6 în clasamentul constructorilor cu 60 de puncte, cu 4 mai multe decât rivalii de la Williams.

Via | Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru