Di Resta speră să câştige constant puncte în 2011

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 27.01.2011
Paul di Resta şi-a exprimat speranţa că va fi capabil să termine cu regularitate în puncte pentru Force India în sezonul 2011.

Paul di Resta a fost confirmat miercuri ca noul coechipier al lui Adrian Sutil la Force India pentru sezonul 2011 al Formulei 1, la capătul unui an în care a îndeplinit rolul de pilot de rezervă.

Privit ca unul dintre cei mai promiţători debutanţi, scoţianul în vârstă de 24 de ani este încrezător că va fi capabil să termine cu regularitate în puncte pe parcursul sezonului sau de debut.

"Iniţial, trebuie să învăţ de jos în sus pentru a crea o fundaţie solidă. Să învăţ circuitele, să înţeleg monopostului şi să obţin informaţiile de care toată lumea are nevoie pentru a ne îndeplini obiectivele ambiţioase pe care ni le propunem. Pentru a face asta trebuie să terminăm cât mai multe curse posibil şi să ne asigurăm că terminăm în puncte", a declarat în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al echipei.

Pentru a-şi îndeplini aceste obiective, di Resta mizează pe experienţa coechipierului său şi a pilotului de rezervă Nico Hulkenberg, dar şi pe cunoştinţele acumulate anul trecut în urma sesiunilor de antrenamente la care a participat.

"Este un avantaj să am doi coechipieri care au concurat în Formula 1, deoarece cunosc circuitele, afacerea şi modul în care să se descurce în anumite situaţii.

În egală măsură sper să aduc ceva experienţă din ieşirile mele de anul trecut, din ce ştiu despre echipă şi perspectiva asupra lucrurilor. Cred că ne vom completa reciproc", a mai precizat el.

Mai multe opinii exprimate de di Resta cu privire la debutul sau în Formula 1 puteţi afla din interviu acordat site-ului oficial al echipei Force India:

 

Via | Force India

Comentarii (2)

  • PDR
    Nu am nimic cu el, dar il prefer pe Nico.
    3 1
  • bogdan_lupu24
    force india
    sunt de acord si eu l-as prefera pe nico
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru