Di Resta spera sa devina pilot de rezerva la Force India

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.11.2009
Paul di Resta si-a exprimat speranta ca va obtine postul de pilot de rezerva la Force India in urma testelor de la Jerez de saptamana viitoare.

Force India a anuntat vineri ca va nominaliza pilotul de rezerva al echipei in urma sesiunii de teste dedicata tinerilor piloti ce va avea loc la Jerez la inceputul saptamanii viitoare.

Paul di Resta, unul dintre protagonisti, va trebui sa convinga echipa Force India ca merita acest post in fata americanului JR Hildebrand.

"Astept acest moment de mult timp. Force India pare serioasa in privinta acestei oportunitati, asa ca este o sansa pentru mine si vreau sa obtin postul de rezerva. Daca la final voi fi productiv, exista o oportunitate pentru o pozitie in cadrul echipei care imi va permite sa-mi continui cariera la Force India", a declarat scotianul citat de publicatia Autosport.

Paul di Resta este sprijinit de constructorul Mercedes, iar in acest sezon a terminat pe locul 3 in Campionatul German de Turisme (DTM). Una dintre cele mai importante performante ale sale este cucerirea titlului mondial in Formula 3 Euro Series in 2006, cand l-a invins pe Sebastian Vettel, cel care avea sa devina revelatia ultimelor doua sezoane ale Formulei 1.

Via | ITV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru