Di Resta sugerează că va concura în DTM în 2014

de Daniel Popescu
Luni, 16.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta a lăsat să se înţeleagă că a ajuns deja la un acord pentru a reveni în Campionatul German de Turisme în sezonul 2014.

Voi fi într-o maşină competitivă, într-o serie în care ştiu că voi fi capabil nu numai să câştig curse, ci şi campionatul.

Paul di Resta
Pilot Formula 1
Şansele lui Paul di Resta de a rămâne în Formula 1 în sezonul 2014 sunt minime după ce a pierdut locul la Force India, mai ales că nu se afla nici în vederile celor de la Sauber, singura echipă cu tradiţie care nu şi-a definitivat linia de piloţi.

Una dintre opţiunile scoţianului este să revină în Campionatul German de Turisme, competiţie pe care a şi reuşit să o câştige în 2010 alături de Mercedes înainte de a debuta în Formula 1. Di Resta nu a comentat informaţiile, însă a lăsat să se înţeleagă că DTM este destinaţia sa.

"Nu sunt în măsură să spun ce voi face anul viitor. Dar un lucru pe care îl ştiu cu siguranţă este că voi fi într-o maşină competitivă, într-o serie în care ştiu că voi fi capabil nu numai să câştig curse, ci şi campionatul", a precizat el pentru publicaţia ESPNF1.

Între timp, Adrian Sutil, fostul său coechipier de la Force India, a fost deja confirmat la Sauber, acolo unde l-ar putea avea drept coechipier pe Esteban Gutierrez, în cazul în care mexicanul îşi va păstra locul în cadrul echipei.

Via ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru