Di Resta, surprins că Force India nu a decis încă al doilea pilot

de Daniel Popescu
Luni, 14.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Paul di Resta este surprins că Force India nu a anunţat încă numele celui de-al doilea pilot al echipei, însă este determinat să obţină performanţe bune în 2013.

Force India este una dintre cele numai două echipe care nu şi-au finalizat încă linia de piloţi pentru sezonul care va începe peste numai două luni.

În condiţiile în care echipa va lansa noul monopost în 1 februarie, Paul di Resta a admis că este surprins că nu-şi cunoaşte încă coechipierul, însă spune că respectă decizia echipei.

"Sunt surprins că nu a fost încă niciun anunţ. Echipa a spus că va anunţa în timp util despre cine este vorba şi trebuie să respect asta", a declarat scoţianul pentru SkySports.

Urmareste Automarket
Presa internaţională susţine că cele mai mari şanse să semneze cu Force India le au Adrian Sutil, care a mai concurat pentru echipa în perioada 2007-2011, şi Jules Bianchi, pilotul de rezervă din sezonul precedent.
Di Resta este nerăbdător să înceapă sezonul 2013 ca urmare a parcursului modest din ultimele curse de anul trecut, aceasta fiind cea mai bună soluţie pentru a se concentra pe noul sezon.

"Din anumite motrive nimic nu a mers bine la sfârşitul sezonului trecut. Am pilotat bine, am fost în formă, dar pur şi simplu nu a funcţionat. Evident, când se întâmplă ceva rău vrei să revii în monopost peste o săptămână, dar acum este această perioadă de pauză. Tot ce pot să spun este că aştept cu nerăbdare să urc în monopost în prima zi a lunii februarie şi apoi să testez câteva zile mai târziu", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru