Di Resta va pilota in antrenamentele de la Barcelona

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 04.05.2010
Paul di Resta il va inlocui pe Adrian Sutil in prima sesiune de antrenamente din cadrul Marelui Premiu al Spaniei.

Force India continua proiectul demarat la inceputul acestui sezon, prin care ii ofera sansa pilotului de rezerva Paul di Resta sa se acomodeze la volanul unui monopost de Formula 1 in cadrul sesiunilor de antrenamente.

Tanarul pilot scotian va urca in cockpitul monopostului VJM003 in prima sesiune de antrenamente libere de vineri de la Barcelona, urmand sa il inlocuiasca pe germanul Adrian Sutil.

Di Resta a mai pilotat in antrenamente in Australia, Malaezia si China, iar pentru circuitul de la Barcelona s-a antrenat in simulator.

“De data aceasta il voi inlocui pe Adrian Sutil si astept acest lucru cu nerabdare. Barcelona nu este un circuit pe care il cunosc, de fapt singurul circuit european pe care il stiu bine este Hockenheim. Dar am fost in simulator si am efectuat pregatirile uzuale, asa ca nu ar trebui sa fie o problema”, a declarat di Resta pentru site-ul oficial al echipei sale.

Pe langa atributiile de pilot de rezerva in Formula 1, di Resta concureaza in acest an pentru Mercedes in Campionatul German de Turisme (DTM).

Via | Force India | Foto: Force India

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru