Di Resta va pilota pentru Force India în antrenamentele de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.07.2010
Force India a confirmat că Paul di Resta va pilota pentru echipă în prima sesiune de antrenamente libere de la Marele Premiu al Marii Britanii.

Force India continuă programul demarat la începutul acestui sezon, prin care pilotul de rezervă Paul di Resta are oportunitatea de a căpăta experienţă la volanul unui monopost de Formula 1 în cadrul sesiunilor de antrenamente libere de pe parcursul sezonului.

Scoţianul va urca în cockpit şi în prima sesiune de antrenamente libere de la Silverstone şi nu a ezitat să-şi exprime satisfacţia că va concura în faţa propriilor suporteri.

"Aştept acest lucru cu nerăbdare, mai ales că nu am mai pilotat în Marea Britanie de ceva timp. Am participat într-o cursă de F3 Euroseries în 2005 şi apoi în DTM, aşa că va fi incitant să revin, mai ales că există un sprijin foarte mare pentru F1 în Marea Britanie după cele două titluri consecutive (n.r. - Lewis Hamilton în 2008 şi Jenson Button în 2009)".

"Mai important este însă că abia aştept să revin în monopost pe un circuit atât de rapid precum Silverstone. Valencia nu a reprezentat o provocare, pentru că era vorba de multe linii drepte, dar la Silverstone te bazezi mult pe performantele monopostului", a declarat scoţianul în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Marii Britanii.

Force India nu a confirmat până în acest moment numele pilotului pe care di resta îl va înlocui în prima sesiune de antrenamente.

Via | Force India

Comentarii (2)

  • schimbari
    pe cine il va inlocui???????
    0 0
  • Senna - Yamamoto
    Alta belea pentru F1 Champ.
    Senna va fi inlocuit cu Yamamoto pentru tot weekendul de la Silverstone.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru