Di Resta va pilota pentru Force India în antrenamentele de vineri

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 21.06.2010
Force India a anunţat că Paul di Resta va pilota în locul lui Vitantonio Liuzzi în prima sesiune de antrenamente libere de la Valencia.

Paul di Resta, pilotul de teste şi de rezervă al echipei Force India, va avea oportunitatea de a parcurge din nou câţiva zeci de kilometri la volanul unui monopost de Formula 1.

Scoţianul va urca în cockpitul monopostului Force India cu ocazia primei sesiuni de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Europei şi îl va înlocui astfel temporar pe Vitantonio Liuzzi.

Încă de la semnarea contractului cu Force India la începutul acestui an, di Resta urma să participe în cea mai mare parte a sesiunilor de antrenamente din zilele de vineri, pentru ca acesta să capete experienţa. Programul a fost însă întrerupt la Marele Premiu al statului Monaco din cauza dificultăţii circuitului, însă soctianul a rămas în garaj şi în Turcia şi Montreal, întrucât echipa a fost nevoită să evalueze intensiv noul sistem de ventilaţie F-duct.

De asemenea, pilotul va concura şi în prima sesiune de antrenamente libere de la Marele Premiu al Marii Britanii din weekendul 9-11 iulie.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • Mda
    Si a pilotat in locul lui Sutil ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru