di Resta va testa pentru Force India in Australia

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.03.2010
Paul di Resta va urca la volanul monopostului Force India in antrenamentele libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Australiei.

Force India a anuntat inca din luna februarie ca ii va oferi pilotului sau de teste ocazia de a testa monopostul echipei in cadrul sesiunilor de antrenamente libere de vineri din cadrul Marilor Premii.

Planul a fost amanat in Bahrain din cauza faptului ca Vitantonio Liuzzi si Adrian Sutil nu pilotasera niciodata pe noua configuratie a circuitului Sakhir, insa lucrurile vor intra in normal de la a doua cursa a sezonului.

Astfel, Paul di Resta va avea ocazia de a pilota noul VJM-003 in cadrul sesiunilor de antrenamente libere de vineri din cadrul Marelui Premiu al Australiei, potrivit unui anunt facut de echipa patronata de Vijay Mallya, insa indienii nu au anuntat inca in locul cui va testa scotianul.

Force India a fost una dintre surprizele placute ale primei curse din acest sezon, Vitantonio Liuzzi castigand primele doua puncte pentru echipa, dupa ce anterior Adrian Sutil se calificase pe pozitia a 10-a a grilei de start.

Via | GPUpdate

Comentarii (1)

  • f1 champ
    si in f1 champ ce se intampla?
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru