Di Resta vrea să obţină un podium cu Force India în 2012

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 06.01.2012
Paul di Resta are un obiectiv ambiţios pentru sezonul 2012: vrea să obţină primul podium din carieră cu Force India.

Paul di Resta s-a evidenţiat în sezonul trecut drept cel mai bun debutant din Formula 1, după ce a câştigat 27 de puncte.

Performanţele sale l-au convins pe coproprietarul Vijay Mallya să-i prelungească contractul pentru 2012, iar scoţianul are deja planuri mari pentru sezonul care va începe în luna martie: primul podium din carieră.

"Va fi dificil, dar ne-am pregătit pentru un podium. Văd un viitor luminos pentru echipă, iar parteneriatul cu Sahara (n.r - companie indiană care a preluat 42.5% dintre acţiunile Force India) ne va ajuta să ne facem facilităţile mai bune şi ne va oferi un monopost mai bun", a precizat el.

În cele patru sezoane în care a concurat în Formula 1, Force India şi-a trecut în cont un singur podium, după ce Giancarlo Fisichella a terminat pe locul doi în Marele Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps după ce a plecat din pole position. Totuşi, cel mai bun sezon al echipei a fost 2011, în care Force India a terminat pe locul şase în clasamentul constructorilor, la numai patru puncte în spatele celor de la Renault.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru