Di Resta vrea să reediteze luptele pentru victorii cu Vettel

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 05.01.2012
Paul di Resta îşi doreşte să lupte din nou pentru victorii cu Sebastian Vettel şi în Formula 1, după ce a reuşit această performanţă în Formula 3 în 2006.

Paul di Resta a fost considerat cel mai bun debutant din Formula 1 în sezonul 2011 după rezultatele pozitive obţinute alături de Force India, iar acum se gândeşte deja la un parcurs plin de succes în competiţie.

Scoţianul nu şi-a ascuns dorinţa de a concura pentru o echipă de top care să-i ofere oportunitatea de a lupta de la egal la egal cu Sebastian Vettel. Cei doi au fost coechipieri în sezonul 2006 în competiţia Formula 3, competiţie câştigată în acel an de di Resta.

"Am fost coechipieri în Formula 3 în 2006 şi am avut acelaşi monopost. Din fericire, în acel an am ieşit în faţă şi am avut parte de o luptă grozavă până în ultima cursă. Mi-ar plăcea să concurez împotriva lui în fruntea Formulei 1. Îl respect foarte mult pentru ce a realizat şi nu-i poţi lua performantele obţinute în 2011, dar a fost în cel mai bun monopost", a precizat el.

Totuşi, di Resta insistă că nu este interesat de numele coechipierului său, întrucât singurul său obiectiv este să-l învingă pe pilotul cu care împarte garajul.

"Nu-mi pasă ce pilot am drept coechipier atât timp cât îl înving.

Dar trebuie să fie cineva care să te împingă de la spate", a mai precizat el. În sezonul următor, di Resta îl va avea drept coechipier la Force India pe Nico Hulkenberg.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru