Directorul sportiv al Renault vă părăsi echipa la finalul anului

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 14.06.2011
Renault v efectua o restructurare internă la finalul acestui sezon care va include plecarea directorului sportiv Steve Nielsen.

Informaţiile dezvăluite indirect de şeful Eric Boullier într-un interviu acordat cu câteva săptămâni în urma cotidianului francez L'Equipe despre o viitoare restructurare a departamentului tehnic încep să prindă contur.

Potrivit unor informaţii dezvăluite de publicaţia Autosport, Steve Nielsen (foto, dreapta) a anunţat echipă încă de la Marele Premiu al Spaniei că va demisiona din funcţia de director sportiv, urmând să-şi încheie activitatea de peste 10 ani cel mai devreme la Marele Premiu al statului Singapore din această toamnă.

Decizia lui Nielsen a venit pe fondul deciziei celor de la Renault de a realiza un raport de eficienţă a echipei, raport care va fi întocmit de John Wickha, fostul director tehnic al competiţiei A1GP, care a fost implicat în Formula 1 la începutul anilor '80. Acesta are însă avantajul că este în relaţii strânse cu Boullier, care a confirmat că Renault vă trece printr-o serie de schimbări. "Este principiul oricărui competitor să se uite întotdeauna în propria ogradă.

Încă finalizăm restructurarea echipei pentru a ne merge mai bine", a declarat francezul la Montreal.

O altă mutare anticipată este promovarea şefului departamentului de inginerie Alan Permane (foto, stanga)  într-un rol mai important în cadrul structurii de conducere.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru