Disputa privind cursa de la Melbourne a fost rezolvată

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 06.12.2010
Marele Premiu al Australiei se va desfăşura conform programării iniţiale după ce organizatorii au ajuns la un acord cu forul de specialitate din această ţară.

Marele Premiu al Australiei din sezonul 2011 a stat câteva săptămâni sub semnul incertitudinii, din cauza unor neînţelegeri financiare survenite intre organizatorii competiţiei şi Confederation of Australian Motor Sport (CAMS), care contribuie contra cost la desfăşurarea evenimentului.

Organizatorii au fost nemulţumiţi de nivelul sumei de bani solicitate de CAMS în schimbul serviciilor prestate, însă în cele din urmă cele două părţi au ajuns la o înţelegere în această privinţă.

"CAMS este încântată că a ajuns la această înţelegere şi aştepta cu nerăbdare să-şi continue rolul într-un dintre cele mai bune evenimente de Formula 1 şi să contribuie la succesul său", a declarat Andrew Papadopoulos, preşedintele CAMS.

Marele Premiu al Australiei va avea loc în 27 martie, la două săptămâni după rundă inaugurală din Bahrain.

Via | CAMS

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru