DOCUMENT: Dosarul FIA impotriva echipei Renault

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.09.2009
Automarket va ofera dosarul integral realizat de FIA impotriva echipei Renault, care va fi prezentat in fata Consiliului Mondial pe 21 septembrie.

Federatia Internationala de Automobilism (FIA) a alcatuit un amplu dosar impotriva echipei Renault in privinta acuzatiilor formulate de Nelson Piquet Jr, potrivit carora brazilianul a produs in mod deliberat un accident in Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Presa internationala a intrat posesia dosarului complet alcatuit de forul mondial, care cuprinde 15 documente in format PDF.

Documentele contin declaratiile initiale furnizate de Nelson Piquet Jr, precum si replica fostul sef al echipei, Flavio Briatore, referitoare la acest caz. Nu lipsesc nici transcrierile inregistrarilor audio ale inginerilor Renault din timpul cursei de la Singapore, care ofera noi amanunte interesante asupra accidentului lui Piquet Jr.

Punctul central al documentelor este reprezentat de mai multe grafice care prezinta telemetria monopostului lui Nelson Piquet Jr si amplasarea utilajelor de remorcare ale monoposturilor de pe circuit. De asemenea, sunt prezente si scrisorile prin care echipa Renault este somata sa se prezinte pe 21 septembrie in fata Consiliului Mondial, precum si invitatia trimisa de FIA catre membrii acestui organism.

Chiar daca unele dintre documente au fost deja publicate de presa, dosarul ofera o privire completa asupra intregului caz Renault.

Dosarul va fi prezentat de FIA in fata Consiliului Mondial, care se va reuni la Paris pe 21 septembrie pentru a lua o decizie in acest caz.

CLICK AICI PENTRU A DESCARCA DOSARUL FIA IMPOTRIVA ECHIPEI RENAULT

Nota: Fisierul disponibil la download este in format ZIP si trebuie dezarhivat cu produse software precum WinRAR, WinZIP sau WinACE. Arhiva contine 15 dcumente in format PDF, care pot fi vizualizate cu un program software precum Adobe Reader.

CRASHGATE: Citeste aici toate articolele legate de scandalul in care este implicata echipa Renault dupa accidentul lui Nelson Piquet Jr. din Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2008.

Via | Daily Mail

Comentarii (1)

  • Laudati
    Mai sunt si articole unde sunt laudati dar se pare ca acelea nu mai sunt citite.
    http://www.planet-f1.com/story/0,18954,3213_5563031,00.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru