Documentarul despre Ayrton Senna ar putea fi proiectat la cursele din 2011

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.11.2010
Universal intenţionează să proiecteze documentarul despre cariera lui Ayrton Senna la toate cursele din sezonul 2011.

Documentarul despre ultimii 10 ani din cariera triplului campion mondial Ayrton Senna a fost proiectat în premieră la Marele Premiu al Japoniei, iar acum rulează în Brazilia cu ocazia cursei de la Interlagos.

Universal, compania care a produs domentarul, a dezvăluit că acesta a depăşit deja aşteptările în termeni de spectatori, motiv pentru care strategia adoptată până în prezent ar putea fi continuată şi la cursele din sezonul 2011.

"Va fi disponibil pe plan general. Vestea bună este că a fost foarte bine primit în Japonia, mult peste aşteptările celor de la Universal. Ei nu lansează astfel de documentare prea des şi, dacă este bine primit în Japonia şi Brazilia, atunci sperăm că în toate teritoriile majore va fi proiectat la curse, pentru că se pare că această strategie funcţionează", a declarat James Gay-Rees, producătorul documentarului.

În cazul în care strategia Universal va fi continuată în acest mod, nu este exclus ca documentarul să ajungă doar în cinematografele ţărilor care găzduiesc curse de Formula 1.

Până în acest moment nu există date ferme de lansare pe plan internaţional, singurul lucru cert fiind ca britanicii îl vor putea vedea în luna iunie.

Via | Autosport

Comentarii (1)

  • :)
    VREAU SA-L VAD ! Imi vand si sufletul numai sa-l vad cat mai repede :D
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru