Netflix va realiza o mini-serie despre viața și cariera lui Ayrton Senna: producția va avea premiera în 2022

de Daniel Popescu
Sambata, 05.09.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Netflix a anunțat că va realiza o mini-serie de 8 episoade despre viața și cariera lui Ayrton Senna, iar producătorii vor avea acces inclusiv la locuință în care a copilărit campionul mondial. Premiera va avea loc în 2022.

Serviciul de streaming Netflix a anunțat la sfârșitul acestei săptămâni că a ajuns la un acord pentru a produce o mini-serie de 8 sezoane despre viața și cariera triplului campion mondial de Formula 1 Ayrton Senna.

Mini-seria va explora atât cariera pilotului brazilian, cât și personalitatea și relațiile sale de familie, întrucât este realizată cu acordul familiei sale. De altfel, producătorii vor avea acces inclusiv la locuința în care a copilărit Senna și la alte locuri importante din primii ani de viață ai acestuia.

"Este foarte special să anunțăm că vom spune povestea pe care o știu doar câteva persoane. Familia Senna este dedicată să facă un proiect unic și fără precedent. Nimeni nu se potrivește mai bine proiectului nostru decât Netflix, care are o acoperire globală", explică Viviane Senna, sora lui Ayrton Senna.

Potrivit primelor informații dezvauite de producători, mini-seria va începe cu momentul în care Senna s-a mutat în Marea Britanie, iar ultimul episod va aborda accidentul tragic suferit pe circuitul de la Imola în 1994.

Producția va fi filmată atât în limba engleză, cât și în limba portugheză.

Numele oficial al mini-seriei nu a fost încă stabilit, însă premiera a fost programată pentru anul 2022.

În urmă cu 5 ani, Automarket a publicat un articol despre copilăria lui Ayrton Senna.

Via Variety

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru