Netflix va lansa o mini-serie despre legendarul Ayrton Senna

de Alexandru Monenciu
Joi, 23.03.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Platforma de streaming Netflix va lansa o mini-serie, compusă din 6 episoade, despre viața marelui Ayrton Senna. Cel mai devreme ar putea debuta în 2024.

De 3 ori campion mondial și un idol pentru milioane de oameni din întreaga lume, Ayrton Senna a fost unul dintre cei mai mari piloți de Formula 1. În opinia multora, chiar cel mai mare.

De-a lungul anilor au apărut câteva documentare despre viața pilotului brazilian. Acum, Netflix urmează să lanseze o mini-serie, formată din 6 episoade.

Actorul principal va fi tot un brazilian, Gabriel Leone. Mini-seria va urmări progresul lui Senna, de la momentul mutării în Marea Britanie pentru a concura în Formula Ford și până la decesul său, în Marele Premiu de Formula 1 din San Marino, în 1994.

În Marele Circ, Senna a concurat alături de echipe ca Toleman, Lotus, McLaren și Williams.

Mini-seria celor de la Netflix ar fi trebuit să debuteze pe micul ecran în 2022, într-un alt format. Dar, acum, cel mai devreme ar putea fi lansată în 2024.

via Carscoops

Comentarii (1)

  • Fiind facut de Netflix sunt curios daca vor baga si ceva cu lgbtq+
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru