Documentarul despre viaţa lui Senna, pe ecrane în această toamnă

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.07.2010
Filmul documentar despre viaţa şi cariera lui Ayrton Senna va avea premiera pe marile ecrane în această toamnă.

Programat iniţial pentru prima jumătate a anului 2011, documentarul care va prezenta imagini inedite din viaţa şi cariera regretatului Ayrton Senna va apărea în cinematografe în toamna acestui an.

Producţia filmului a fost deja încheiată, iar documentarul a putut fi vizionat de o serie de foşti piloţi şi jurnalişti din Formula 1, care şi-au exprimat satisfacţia pentru modul în care materialul a fost realizat.

"Este un film absolut fantastic şi sunt sigur că nu numai fanii Formulei 1 vor fi impresionaţi, ci şi publicul mainstream format din cei care nu sunt fani ai Formulei 1, în special femeile, datorită poveştii umane picante care stă la baza acestuia", a precizat jurnalistul britanic James Allen.

Regizat de Asif Kapadia, câştigător al unui premiu BAFTA, documetarul include imagini exclusive oferite de Formula One Management şi familia fostului pilot de Formula 1 şi este sprijinit direct de personalităţi marcante al competiţiei precum Bernie Ecclestone, Ron Dennis sau Frank Williams.

În acest moment nu exista informaţii clare privind lansarea filmului documentar în cinematografele din România, însă va fi distribuit pe plan mondial de Universal, ale cărei filme ajung de regulă pe marile ecrane din ţara noastră.

Via | James Allen

Via | James Allen

Comentarii (4)

  • se va gasi si pe DVD?
    2 0
  • Senna
    sigur va fi pe DVD poate chiar BR, astept si eu
    2 0
  • SENNA - o legenda
    Mare om! Mare caracter ! Toparlani de genul celor de acum (a se vedea unii ca Schumacher sau Alonso) nu vor ajunge niciodata nici macar la degetul lui mic.
    De ex. Schumacher desi a castigat (ca sa nu spun trisat pt vreo 2) atatea titluri nu l-a mai bagat nimeni in seama dupa ce s-a retras si nici acum nu prea il cunoaste lumea.
    SENNA e apreciat si cunoscut de la un cap la altul al Pamantului !

    Toate bune,
    Gekko
    11 1
  • Senna
    Cursele lui sint memorabile.Cine are ochi sa vada,sa vada.
    10 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru