Donington Park a dezvaluit planul de finantare pentru circuit

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.10.2009
Reprezentatii circuitului de la Donington Park sustin ca vor investi 135 de milioane de lire sterline pana in 2016 pentru imbunatairea facilitatilor acestuia.

Dupa ce Bernie Ecclestone a avertizat ca Donington Park a incalcat deja contractul pentru gazduirea Marelui Premiu al Marii Britanii incepand din sezonul 2010, reprezentatii circuitului au dezvaluit marti planul privind reabilitarea acestuia.

Potrivit acestora, Donington Park va investi 135 de milioane de lire sterline pana in 2016 pentru modernizarea circuitului. Prima transa, a carei valoare nu a fost inca precizata, va fi distribuita in scurt timp pentru a demara lucrurile.

Circuitul de la Donington Park a fost desemnat sa gazduiasca Marele Premiu al Marii Britanii incepand din sezonul 2010 timp de 17 de ani, insa problemele de finantare au pus in pericol buna desfasurare a cursei. Programat pentru 6 iunie, Marele Premiu al Marii Britanii din 2010 va fi gazduit la Silverstone in cazul in care circuitul de la Donington Park nu va fi reabilitat in timp util.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru