Donington park

Vineri, 27 Noiembrie 2009 | Formula 1

Ecclestone exclude o cursa la Dinington Park in 2010

Bernie Ecclestone a negat speculatiile potrivit carora ar fi dispus sa cumpere circuitul de la Donington Park, astfel ca Silverstone ramane unica speranta a Marelui Premiu al Marii Britanii.
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Formula 1

Donington Park nu renunta MP al Marii Britanii

Donington Park spera in continuare sa gazduiasca Marele Premiu al Marii Britanii, in ciuda faptului ca circuitul nu beneficiaza inca de finantare.
Marti, 27 Octombrie 2009 | Formula 1

Donington Park renunta la Marele Premiu al Marii Britanii

Termenul limita acordat de Bernie Ecclestone pentru ca Donington Park sa isi rezolve problemele financiare a expirat, iar MP al Marii Britanii a fost indepartat de pe site-ul oficial al circuitului.
Luni, 26 Octombrie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "F1 nu are nevoie de o cursa in Marea Britanie"

Bernie Ecclestone a sugerat ca nu va face niciun compromis circuitelor de la Donington Park si Silverstone pentru ca unul dintre acestea sa gazduiasca Marele Premiu al Marii Britanii din 2010.
Vineri, 23 Octombrie 2009 | Formula 1

UPDATE: Circuitul de la Donington Park, in colaps financiar

Circuitul de la Donington Park nu a reusit sa atraga investitiile de 135 de milioane de lire necesare pentru modernizare. Cel mai probabil, Marele Premiu al Marii Britanii din 2010 va avea loc la Silverstone.
Miercuri, 14 Octombrie 2009 | Formula 1

Donington Park a dezvaluit planul de finantare pentru circuit

Reprezentatii circuitului de la Donington Park sustin ca vor investi 135 de milioane de lire sterline pana in 2016 pentru imbunatairea facilitatilor acestuia.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Formula 1

Ecclestone: "Donington Park a incalcat contractul"

Bernie Ecclestone a negat acordarea unui nou deadline pentru circuitul de la Donington Park si sustine ca organizatorii au 14 zile la dispozitie pentru a remedia incalcarea contractului.
Marti, 13 Octombrie 2009 | Formula 1

Un nou deadline pentru circuitul de la Donington Park

Bernie Ecclestone a oferit circuitului de la Donington Park un nou deadline de doua saptamani pentru a refinanta lucrarile de modernizare.
Joi, 24 Septembrie 2009 | Formula 1

Cursa de la Donington Park ramane incerta

Reprezentantii circuitului de la Donington Park trebuie sa rezolve problemele financiare pana pe 3 octombrie, in caz contrar Marele Premiu al Marii Britanii urmand sa se desfasoare la Silverstone.
Joi, 11 Iunie 2009 | Formula 1

Donington Park, gazda MP al Marii Britanii pana in 2026

Organizatorii circuitului de la Donington Park au anuntat ca au ajuns la o intelegere cu Bernie Ecclestone pentru a gazdui Marele Premiu al Marii Britranii pana in anul 2026.
Vineri, 05 Iunie 2009 | Formula 1

Vesti bune pentru circuitul de la Donington Park

Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii din 2010 au anuntat ca au incheiat pe cale amiabila conflictul cu compania care detine circuitul pe tema achitarii unei datorii de aproape 2.5 milioane de lire sterline.
Miercuri, 20 Mai 2009 | Formula 1

Circuitul de la Silverstone nu este de vanzare

British Racing Drivers' Club (BRDC) a anuntat ca nu doreste sa vanda circuitul de la Silverstone, negand speculatiile aparute in ultima perioada pe aceasta tema.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Mai 2009 | Formula 1

Ecclestone, "bucuros" sa anuleze MP al Marii Britanii din 2010

Bernie Ecclestone a dezvaluit ca Marele Premiu al Marii Britanii programat pentru anul viitor pe circuitul de la Donington Park ar putea fi amanat pentru 2011.
Miercuri, 06 Mai 2009 | Formula 1

Un nou deadline pentru Marele Premiu al Marii Britanii

Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii trebuie sa demonstreze pana pe 30 iunie ca sunt in masura sa reinceapa modernizarea circuitului, in caz contrar cursa din 2010 riscand sa fie abandonata.
Marti, 05 Mai 2009 | Formula 1

Donington Park ar putea abandona cursa din 2010

Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii din 2010 ar putea abandona planurile pentru modernizarea circuitului de la Donington Park daca nu vor primi aprobarea Consiliului Local.
Joi, 23 Aprilie 2009 | Formula 1

Marele Premiu al Marii Britanii, in pericol de disparitie

Marele Premiu al Marii Britanii risca sa fie exclus din calendarul competitional dupa ce organizatorii cursei de la Donington Park au fost dati in judecata pentru neplata unor datorii de 2.5 milioane de lire sterline.
Marti, 17 Februarie 2009 | Formula 1

Stewart: "F1 nu poate pierde MP al Marii Britanii"

Fostul campion mondial Jackie Stewart crede ca Formula 1 nu isi poate permite sa piarda Marele Premiu al Marii Britanii din calendarul competitional.
Marti, 10 Februarie 2009 | Formula 1

Donington Park: "Nu avem probleme de finantare"

Oficialii circuitului de la Donington Park au negat zvonurile potrivit carora planurile de reabilitate pentru pista sunt compromise din cauza unor datorii de 66 de milioane de lire sterline.
Marti, 13 Ianuarie 2009 | Formula 1

Galerie foto: Circuitul Donington Park in reconstructie

Va prezentam cateva imagini cu lucrarile de reamenajare a circuitului de la Donington Park.
Vineri, 09 Ianuarie 2009 | Formula 1

Donington Park promite o cursa perfecta in 2010

Seful circuitului Donington Park, Simon Gillett, sustine ca lucrarile de modernizare pentru 2010 se vor incheia la timp, dupa ce Consiliul Local a aprobat planul organizatorilor.

Tag-uri similare

Marea Britanie, Ecclestone, Abu Dhabi, Franta, Silverstone, circuit, New York, Donington park, excludere, finante
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru