Donington Park nu renunta MP al Marii Britanii

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 24.11.2009
Donington Park spera in continuare sa gazduiasca Marele Premiu al Marii Britanii, in ciuda faptului ca circuitul nu beneficiaza inca de finantare.

Reprezentatii circuitului de la Donington Park au esuat in tentativa de a obtine fonduri de 135 de milioane de lire sterline sterline pentru modernizarea pistei, iar Bernie Ecclestone a demarat imediat negocierile cu Silverstone.

Chiar daca reprezentatii de la Silverstone sustin ca semnarea unui contract cu Ecclestone este iminenta, Donington Park nu renunta la ideea de a gazdui Marele Premiu al Marii Britanii timp de 17 ani.

"Din cate observ sunt doua circuite in cursa, asa ca in mintea mea sansele sunt 50-50. Asa cum a spus si Ecclestone saptamana trecuta, daca cineva vine si investeste acum in Donington Park, atunci inca exista sanse. Administratorii lucreaza din greu, daca am fi avut bani am fi avut o intelegere pe 17 ani. Sunt 6 oameni interesati in acest moment. Din punct de vedere al fanilor si al locatiei, Donington este un circuit viabil", a declarat Simon Gillett, reprezentatul companiei care administreaza circuitul de la Donington Park.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru