Un nou deadline pentru circuitul de la Donington Park

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.10.2009
Bernie Ecclestone a oferit circuitului de la Donington Park un nou deadline de doua saptamani pentru a refinanta lucrarile de modernizare.

Viitorul Marelui Premiu al Marii Britanii continua sa fie incert, dupa ce reprezentatii circuitului de la Donington Park au esuat din nou in tentativa de a demonstra ca dispun de resursele financiare de 100 de milioane de lire sterline necesare pentru modernizare.

Cu toate acestea, Bernie Ecclestone a fost de acord sa impuna un nou deadline de doua saptamani pentru a-si rezolva problemele.

Potrivit declaratiilor lui Ecclestone, Marele Premiu al Marii Britaniii din 2010 va fi gazduit de circuitul de la Silverstone in cazul in care Donington Park nu va putea organiza acest eveniment. Totusi, Damon Hill a anuntat ca Silverstone nu este de acord sa gazduiasca doar Marele Premiu al Marii Britanii din 2010, solicitand o intelegere multi-anuala pentru cursele de Formula 1.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru