Donington Park renunta la Marele Premiu al Marii Britanii

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 27.10.2009
Termenul limita acordat de Bernie Ecclestone pentru ca Donington Park sa isi rezolve problemele financiare a expirat, iar MP al Marii Britanii a fost indepartat de pe site-ul oficial al circuitului.

Bernie Ecclestone a acordat un termen limita pana in 26 octombrie pentru ca oficialii circuitului de la Donington Park sa respecte contractul pentru gazduirea Marelui Premiu al Marii Britanii din sezonul 2010.

Dupa ce saptamana trecuta au confirmat ca nu au reusit sa atraga fondurile de 135 de milioane de lire sterline necesare pentru modernizarea circuitului, oficialii nu au comentat in niciun fel expirarea termenului limita de luni. Cu toate acestea, Marele Premiu al Marii Britanii a fost indepartat de pe site-ul oficial al circuitului, semn ca reprezentatii acestuia au renuntat la gazduirea cursei de Formula 1 din sezonul viitor.

Negocierile pentru mutarea Marelui Premiu al Marii Britanii la Silverstone au demarat deja intre Bernie Ecclestone si BRDC, proprietarii acestuia. Silverstone doreste sa gazduiasca in continuare acest eveniment, insa numai daca contractul va fi semnat pe mai multi ani si daca circuitul va inregistra profit.

Anterior, Ecclestone a sugerat ca nu va face niciun compromis in privinta pretentiilor sale financiare, afirmand chiar ca Formula 1 nu are nevoie de o cursa in Marea Britanie.

Marele Premiu al Marii Britanii din sezonul 2010 este programat in 11 iulie.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru