Donington Park, gazda MP al Marii Britanii pana in 2026

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 11.06.2009
Organizatorii circuitului de la Donington Park au anuntat ca au ajuns la o intelegere cu Bernie Ecclestone pentru a gazdui Marele Premiu al Marii Britranii pana in anul 2026.

Sansele firave ca circuitul de la Silverstone sa revina in calendarul competitinal au scazut si mai mult dupa ce oficialii de la Donington Park au anuntat prelungirea intelegerii pentru gazduirea Marelui Premiu al Marii Britanii.

Contractul initial cu Bernie Ecclestone semnat in vara anului trecut era valabil timp de 10 ani, insa organizatorii de la Donington Park au anuntat prelungirea acestuia pentru inca 7 ani, pana in sezonul 2026.

Simon Gillett, seful circuitului, spune ca lucrarile de modernizare a circuitului vor fi finalizate pana pe 1 aprilie 2010, cand FIA trebuie sa acorde licenta finala pentru organizarea Marelui Premiu al Marii Britanii. Desi in ultima perioada au existat speculatii ca organizatorii nu dispun de suficiente resurse financiare pentru a duce treaba la capat, Gillett a anuntat un nou plan de investitii de peste 160 de milioane de lire sterline si spune ca cheltuielile totale au scazut ca urmare a micsorarii preturilor la materialele de constructii din cauza crizei economice.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru