Ecclestone exclude o cursa la Dinington Park in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.11.2009
Bernie Ecclestone a negat speculatiile potrivit carora ar fi dispus sa cumpere circuitul de la Donington Park, astfel ca Silverstone ramane unica speranta a Marelui Premiu al Marii Britanii.

Presa internationala a speculat in aceasta saptamana ca Bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, este dispus sa cumpere circuitul de la Donington Park pentru 100 de milioane de lire sterline.

In plus, reprezentatii circuitului de la Donington Park si-au exprimat speranta ca pot gazdui Marele Premiu al Marii Britanii in 2010, in ciuda faptului ca au ratat mai multe termene limita impuse chiar de Ecclestone.

Cu toate acestea, britanicul a exclus aceasta varianta si sustine ca Donington Park nu va gazdui nicio cursa de F1 in 2010. "Nu am nici cea mai mica intentie sa cumpar Donington Park sau sa gazduiesc acolo Marele Premiu al Marii Britanii", a declarat Ecclestone pentru publicatia Daily Express.

In acest context, Silverstone ramane unica speranta pentru Marele Premiu al Marii Britanii, iar reprezentatii circuitului s-au aratat increzatori ca vor ajunge la o intelegere cu Ecclestone. Situatia se va clarifica in urmatoarele doua saptamani, intrucat Consilul Mondial al FIA va publica pe 11 decembrie calendarul final al sezonul urmator.

Via | Daily Express

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru