Cursa de la Donington Park ramane incerta

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.09.2009
Reprezentantii circuitului de la Donington Park trebuie sa rezolve problemele financiare pana pe 3 octombrie, in caz contrar Marele Premiu al Marii Britanii urmand sa se desfasoare la Silverstone.

Viitorul Marelui Premiu al Marii Britanii este in continuare incert, dupa ce Bernie Ecclestone a dezvaluit ca reprezentatii circuitului de la Donington Park au primit un nou termen limita pentru a rezolva problemele financiare.

Astfel, in cazul in care situatia nu va fi clarificata pana pe 3 octombrie, circuitul de la Silverstone ar putea fi anuntat oficial drept gazda Marelui Premiu al Marii Britanii din 2010.

Detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1 a adaugat ca nu este sigur daca Donington Park isi va indeplini obligatiile contractuale, insa a exclus ipoteza ca evenimentul gazduit de Silverstone sa poarte numele de Marele Premiu al Europei.

Britanicul in varsta de 78 de ani isi propune sa readuca Formula 1 in Statele Unite ale Americii, insa circuitul de la Indianapolis a fost deja exclus dintre variante. In prezent, cea mai probabila destinatie va fi metropola New York, insa negocierile sunt departe de a fi finalizate.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru