UPDATE: Circuitul de la Donington Park, in colaps financiar

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.10.2009
Circuitul de la Donington Park nu a reusit sa atraga investitiile de 135 de milioane de lire necesare pentru modernizare. Cel mai probabil, Marele Premiu al Marii Britanii din 2010 va avea loc la Silverstone.

Reprezentatii circuitului de la Donington Park au primit vineri o noua lovitura financiara, dupa ce planurile acestora pentru a atrage investitii de 135 de milioane de lire sterline pentru modernizare au esuat.

Informatia a fost dezvaluita de postul britanic de radio BBC Radio 5 Live si nu a fost inca confirmata oficial, insa britanicii citeaza surse de incredere din sistemul bancar. Daca informatia se va adeveri, inseamna ca Donington Park nu va avea resurse financiare pentru a imbunatati circuitul, iar deadline-ul oferit anterior de Bernie Ecclestone pentru rezolvarea acestor probleme expira pe 24 octombrie.

In acest context, sansele ca circuitul de Donington Park sa gazduiasca Marele Premiu al Marii Britanii din 2010 sunt aproape nule, iar evenimentul se va desfasura cel mai probabil pe clasicul circuit de la Silverstone. Cu toate acestea, reprezentatii circuitului de la Silverstone au avertizat FIA ca vor gazdui F1 numai daca vor semna un acord pe termen lung in acest sens.

UPDATE: Donington Park a confirmat oficial ca planurile pentru atragerea investitiilor de 135 de milioane de lire sterline au esuat.

Oficialii sustin ca termenul limita impus de Ecclestone pentru rezolvarea problemlor este 26 octombrie 2009. ira 12:00.

Via | Associated Press | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru