Ecclestone: "Donington Park a incalcat contractul"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 13.10.2009
Bernie Ecclestone a negat acordarea unui nou deadline pentru circuitul de la Donington Park si sustine ca organizatorii au 14 zile la dispozitie pentru a remedia incalcarea contractului.

Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii au anuntat luni seara prin intermediul unui comunicat de presa ca au primit un nou deadline de doua saptamani pentru a demonstra ca au resursele necesare pentru a imbunatati circuitul de la Donington Park.

Cu toate acestea, Bernie Ecclestone a negat vehement aceasta ipoteza si spune ca organizatorii au incalcat contractul, avand la dispozitie 14 zile pentru a rezolva problema.

"Nu am decis sa le acordam celor de la Donington Park un nou deadline. I-am informat ca au incalcat contractul. Contract care le ofera 14 zile pentru a remedia problema. Asa sunt facute contractele de afaceri. Oamenii interpretreaza lucrurile asa cum vor ei, dar Donington Park nu a primit un nou deadline", a declarat britanicul citat de publicatia britanica Daily Telegraph.

Ecclestone a anuntat totodata ca, daca organizatorii nu remediaza problemele, circuitul de la Donington Park va pierde dreptul de a gazdui Marele Premiu al Marii Britanii in 2010. "Donington Park va remedia problema sau nu.

Daca nu vor face asta, atunci este sfarsitul povestii. Daca vor rezolva problema, vor trebui sa se asigure ca vor face toate celelalte puncte prevazute in contract", a mai precizat detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru