Vesti bune pentru circuitul de la Donington Park

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 05.06.2009
Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii din 2010 au anuntat ca au incheiat pe cale amiabila conflictul cu compania care detine circuitul pe tema achitarii unei datorii de aproape 2.5 milioane de lire sterline.

Sansele ca circuitul de la Donington Park sa poata gazdui Marele Premiu al Marii Britanii incepand din sezonul 2010 au crescut simtitor, dupa ce organizatorii au incheiat conflictul cu compania Landowners Wheatcroft & Son Ltd, detinatorul terenului.

Organizatorii au fost dati in judecata la sfarsitul lunii aprilie din cauza unei datorii de 2.47 milioane de lire sterline, insa cele doua parti au ajuns vineri la o intelegere in acest sens.

Detaliile exacte ale intelegerii nu au fost facute publice, insa organizatorii trebuie de asemenea sa convinga Consiliul Local de viabilitatea proiectului.

Planurile actuale prevad investitii de 100 de milioane de lire sterline pentru modernizarea circuitului la standardele Formulei 1. Donington Park a castigat anul trecut dreptul de a organiza marele Premiu al Marii Britanii timp de 10 ani incepand din sezonul 2010.

Via | ITV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru