Donington Park: "Nu avem probleme de finantare"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.02.2009
Oficialii circuitului de la Donington Park au negat zvonurile potrivit carora planurile de reabilitate pentru pista sunt compromise din cauza unor datorii de 66 de milioane de lire sterline.

Presa britanica a dezvaluit pe parcursul weekendului trecut ca Donington Ventures Leisure Ltd, compania care detine circuitul de la Donington Park, a inregistrat pierderi de 12.4 milioane de lire sterline in 2008 si are datorii de 66.7 milioane de lire sterline.

Aceste cifre au condus la ipoteza ca organizatorii sunt in imposibilitatea de a finaliza lucruarile de modernizare ale circuitului, care va gazdui Marele Premiu al Marii Britanii incepand din sezonul 2010.

Cu toate acestea, Simon Gillett, seful circuitului, a negat informatiile si sustine ca lucrurarile la circuit vor continua conform planului initial.

"Munca continua si toti angajatii nostri sunt concentrati pentru a oferi evenimente excelente in acest an inainte de a gazdui Marele Premiu al Marii Britanii de anul viitor. Intotdeauna am spus ca vom dezvalui detalii despre pachetul nostru financiar pentru cursa in primul trimestru al acestui an. Vom face aceste informatii disponibile in luna martie", a explicat Gillett.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru