Donington Park promite o cursa perfecta in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.01.2009
Seful circuitului Donington Park, Simon Gillett, sustine ca lucrarile de modernizare pentru 2010 se vor incheia la timp, dupa ce Consiliul Local a aprobat planul organizatorilor.

Nominalizat sa gazduiasca Marele Premiu al Marii Britanii incepand din 2010, circuitul de la Donington Park a avut nevoie de aprobarea Consiliului Local pentru a demara lucrarile de modernizare.

Viitorul circuitului a fost o buna perioada in dubiu, insa lucrurile s-au clarificat joi noapte, cand Consiliul Local si-a dat aprobarea pentru planurile propuse de organizatori, care prevad cheltuieli de 100 de milioane de lire sterline.

"Donington va fi gata. Cu siguranta vom sarbatori", a declarat Gillett. "Acesta este un mare pas inainte si inca un obiectiv atins. Voi aborda fiecare etapa a dezvoltarii cu aceeasi pasiune cu care am atacat planul de dezvoltare si ma voi asigura ca asta este valabil si in cazul oamenilor care vor mnunci la proiect. Am ochii fixati pe iulie 2010. Sunt increzator si optimist ca putem obtine tot ce am promis si nu mai voi odihni pana cand nu voi vedea Marele Premiu al Marii Britanii de la Donington Parkanul viitor".

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru