Ecclestone: "Alonso nu a semnat cu Ferrari"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 29.04.2009
Bernie Ecclestone afirma ca Fernando Alonso nu a semnat inca niciun contract cu Ferrari, insa a dezvaluit ca banca spaniola Santander va trece la echipa italiana anul viitor.
Ecclestone: "Alonso nu a semnat cu Ferrari"

Intre timp, Marc Gene spune ca Ferrari are o linie de piloti de exceptie prin Felipe Massa si Kimi Raikkonen.

Via | F1way

Comentarii (17)

  • @admin
    Asta e chiar culmea. De ce a luat Alonso minus? A spus el undeva ca a semnat? Acolo e cam laudat de cei de la Ferrari.
    0 0
  • @crismar56
    Alonso n-a spus niciodata ca a semnat pentru Ferrari, dar a primit puncte cand s-a speculat ca ar fi semnat deja cu ei. Acum e aceeasi situatie.
    0 0
  • Zvonuri vs. puncte...
    Se puncteaza si zvonurile...Nu spune NIMIC sigur Bernie ca stie, mai ales ca era vorba despre zvonurile legate de posibila aparitie a lui Alonso la Ferrari intr-un viitor...Insa se stia pe ce perioada sunt semnate contractele Ferrari cu Massa si Raikkonen...deci nu se putea semna pe ascuns vreun contract cu Ferrari ! Consider injusta depunctarea lui Alonso...doar pe niste vorbe si pareri fara suport...
    0 0
  • Azi iar e ziua aberatiilor :(
    citez: "Ecclestone added: "As for Alonso, if he goes to Ferrari it would be because they think that he can be champion, not because of a sponsor." Tradus grosolan, inseamna: Alonso ARE SANSE SA FIE CAMPION !!! Si tot grosolan: e de BINE !!! Chiar nu inteleg de ce s-a scazut la Alonso ???
    0 0
  • @hoyad
    Zvonurile fac parte din grila de punctare F1 CHAMP> Plus ca nu are legatura cu actualul contract al lui Raikkonen. Era vorba despre Alonso la Ferrari in 2011, iar Kimi are contract pana in 2010.
    0 0
  • nashpa
    de fiecare data cand postati stirea asta, alonso e depunctat.
    0 0
  • daniel.popescu
    Avind in vedere ca in stire sunt zvonuri pozitive si negative despre Alonso va rog sa revedeti punctarea. Cu atit mai mult, cu cit ati spus: "Alonso n-a spus niciodata ca a semnat pentru Ferrari, dar a primit puncte cand s-a speculat ca ar fi semnat deja cu ei. Acum e aceeasi situatie." Va rog sa faceti clic pe linkul: http://formula1.automarket.ro/stiri/f1champ/20390/berger-alonso-va-pilota-pentru-ferrari-in-2010.htm ,l unde de catre dvs. personal, Alonso a fost punctat cu TREI puncte. De unde diferenta ? Astept un raspuns. Multumesc.
    0 0
  • @admin
    Am verificat ce s-a scris mai sus. Deci dam trei puncte si luam inapoi 7. Conform grilei de punctare. Dam cu o mana si luam cu doua. Suntem in mare ceata.
    0 0
  • Puncte alonso
    Da lui Alonso nu ii dati puncte ca a fost super-profesionist si a condus monopostul in caldura aia fara pic de lichide?
    0 0
  • @michelle_b
    Declaratia lui Gerhard Berger a fost punctata conform capitolului "Declaratie pozitiva a unui fost pilot despre un pilot titular". Declaratia lui Ecclestone a intrat la categoria "Declaratii presedinte FIA si Bernie Ecclestone", unde punctarea este alta.
    0 0
  • @crismar56
    Raspunsul pe care l-am dat userului michelle_b este valabil si pentru dvs.
    0 0
  • daniel.popescu
    cu scuzele de rigoare, dar este total eronat! Grila spune: "Declaratie negativa a presedintelui FIA despre un pilot titular -7" . NU a declarat nimic NEGATIV despre Alonso, din contra, il considera capabil de a deveni campion [citez din grila: "Declaratie a presedintelui FIA ca un pilot va deveni campion +12"] ! Punctarea s-a incadrat gresit ! Mai mult, insusi Berni spune ca nu este sigur si adauga "As for Alonso, if he goes to Ferrari" Deci accepta posibilitatea ca Alonso sa plece la Ferrari...
    0 0
  • @admin
    Declaratie negativa Bernie - 7 puncte. Decalartie pozitiva Berger + 5 puncte. Rezultat - 2 puncte. Rectificati. Asa e corect.
    0 0
  • fara miza..:)
    e greu sa faci apel la aritmetica aici,afara e canicula:),important e ca avem capacitatea de a interpreta corect o stire:) ...
    0 0
  • @crismar56
    Declaratie pozitiva Berger +3 puncte. S-a aplicat categoria "declaratie fost pilot", nu "declaratia fost campion mondial", pentru ca Berger nu nu a fost campion mondial.
    0 0
  • @admin
    Deci nu prea iese -7. Poate rectificati.
    0 0
  • Depunctare incorecta
    Lasand la o parte chestiile artificiale cu privire la depunctarea Ferrari pentru zicerile lui Bernie, ceea ce mi se pare incorect este ca nu s-a tinut cont de aceeasi zicere cum ca Santander va semna anul viitor cu Ferrari. Asta este un castig financiar pentru echipa italiana, mai ales ca in prezent Santander sponsorizeaza pe stim noi cine. Deci este un castig pentru Ferrari si aici ar trebui punctat in plus.
    Sunt curios de raspuns...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru