Ecclestone ameninta Ferrari cu tribunalul

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.05.2009
Bernie Ecclestone a amenintat ca va da in judecata Ferrari daca echipa italiana se va retrage din Formula 1, sub pretextul incalcarii contractului comercial.

Ferrari a amenintat ca se va retrage din Formula 1 la finalul acestui an in cazul in care FIA nu va renunta la implementarea unui buget maxim anual si a doua seturi de reguli.

Alte patru echipe vizeaza o masura similara, insa Bernie Ecclestone a sugerat la Monaco ca lucrurile sunt mult mai complicate.

Desi britanicul a afirmat joi ca ar regreta plecarea Scuderiei din competitiei, Ecclestone a avertizat ca retragerea Ferrari ar fi echivalenta cu incalcarea contractului comercial cu Formula One Management, detinatoarea drepturilor comerciale ale competitiei. "Noi ne respectam intotdeauna contractele. Toate echipele care au semnat contracte cu noi se asteapta ca noi sa le respectam, iar noi asteptam acelasi lucru din partea Ferrari. Ei spun ca vor pleca, noi speram ca ei sa-si respecte contractul", a declarat Ecclestone.

Potrivit informatiilor din paddock-ul Formulei 1, Ecclestone ar putea solicita compensatii financiare din partea Scuderiei Ferrari in cazul in care italienii se vor retrage din competitie.

Via | F1-Live

Comentarii (2)

  • BALIVERNE
    ACUM SE VEDE PUS IN FATA UNEI REALE AMENINTARI SI ATUNCI ATACA, DEGEABA, , CONTRACTUL SE SEMNEAZA IN FIECARE AN PENTRU ANUL URMATOR ASA CA MOSULE DACA FREI FERRARI ATUCI JOACA CARTEA LOR
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Bernie
    Daca nu ma insel Bernie nu a platit nici pana acum sumele totale care trebuiau platit din 2006, 2007 si 2008. Exista si cateva stiri pe Automarket exact pe aceasi subiect. Renault si Ferrari au fost cei mai vehementi mai ales ca intre 2000 si 2008 au fost implicati ceva mai serios in lupta pentru titlul. McLaren iese din discutie pentru ca ei au stat intre descalificare, suspendare si chestii de genul asta.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru