Ecclestone anticipeaza un sezon 2010 electrizant

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.12.2009
Bernie Ecclestone crede ca revenirea lui Michael Schumacher va contribui decisiv la cresterea interesului pentru Formula 1 in sezonul 2010.

Sezonul 2009 a fost marcat de numeroase scandaluri politice si de retragerile a numai putin de trei constructori, insa lucrurile tind sa se indrepte in perspectiva anului viitor.

Revenirea lui Michael Schumacher, combinata cu plecarea lui Fernando Alonso la Ferrari si cu prezenta a doi campioni mondiali, Lewis Hamilton si Jenson Button, in linia de piloti a celor de la McLaren, va transforma sezonul 2010 intr-unul foarte atractiv pentru fani. Aceasta este opinia lui Bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1.

"Intotdeauna am spus ca Formula 1 este un brand puternic, iar toate indicatiile duc catre un sezon care se va incheia in ultima cursa. Fanii vor iubi sezonul viitor. Cred ca este fantastic pentru Formula 1 ca Schumacher a revenit, dar in acelasi timp este bine si pentru Michael. Cand pilotii concureaza mult timp, uneori isi pierd concentrarea si motivatia. Poate ca asta a fost unul dintre motivele retragerii din 2006, dar acum este din nou puternic si este motivat 100%, asa ca ne va oferi multe curse incitante in 2010", a declarat britanicul pentru site-ul oficial al Formulei 1.

Pe de alta parte, oficialul Formulei 1 este convins ca Schumacher este capabil sa lupte pentru titlul mondial anul viitor, chiar daca va reveni in competitie dupa o absenta de patru ani.

"Il am pe Schumacher pe factura pentru castigarea titlului mondial. Va avea o valoare imensa pentru echipa in dezvoltarea monopostului. Intotdeauna am vazut in trecut ca nu era satisfacut pana cand masina nu era intr-o conditie perfecta. Cu pilotajul si intelegerea sa tehnica va scuti timp pretios pentru echipa", a adaugat Ecclestone.

Via | Formula1.com

Comentarii (2)

  • Bernie.....
    ....cred ca pentru asta a fost adus,sa dezvolte masina.
    0 0
  • bani
    sau sa mai bage ceva incasari eclestone ca era cam sarac!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru