Ecclestone: "Briatore vrea o competitie separata"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 16.06.2009
Bernie Ecclestone sustine ca Flavio Briatore este singurul membru FOTA care isi doreste cu orice pret crearea unei competitii paralele cu Formula 1.

FIA a dezvaluit luni prin intermediul unui comunicat de presa ca cel putin una dintre echipele FOTA face tot posibilul pentru a determina organizatia sa paraseasca Formula 1.

Informatiile nu au fost comentate in niciun fel de FOTA, insa bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor comerciale ale competitiei, a dezvaluit indirect ca este vorba despre Renault, echipa condusa de Flavio Briatore. "Briatore vrea sa creeze o noua competitie si sa decida totul", a declarat britanicul in varsta de 78 de ani.

Pe de alta parte, detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1 spune ca Luca di Montezemolo este in mijlocul unei dispute personale cu Max Mosley, criticand totodata si actiunile lui John Howett, presedintele Toyota. "Luca di Montezemolo are o problema cu presedintele FIA. In ceea ce il priveste pe John Howett, ma intreb ce vrea. Cred ca nici el nu stie", a adaugat Ecclestone, afirmand totodata ca celelalte echipe din competitie isi doresc sa ramana in continuare in Marele Circ. "Toti ceilalalti vor ca acest conflict sa inceteze si sa se concentreze din nou pe sport".

De asemenea, oficialul britanic a minimizat sansele echipelor FOTA de a realiza o competitie paralela.

"Chiar va puteti imagina ca echipele se vor duce la consiliile de conducere ale companiilor spunand ca au nevoie de bani pentru o noua masina si inca pe atat pentru un nou campionat?", a incheiat Ecclestone.

Via | Motorsport

Comentarii (1)

  • ia te uita !
    Oare chiar asa sa fie? Bernie, cel corect si ci nstit este sapat de Flavio un potential dictator iar Max cel bland este sapat de Luca cel turbat. Probabil ca ne uitam la doua filme diferite.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru