Ecclestone: “Coreea de Sud este pregatita pentru cursa de F1”

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 15.04.2010
Bernie Ecclestone a risipit speculatiile care planeaza asupra Marelui Premiu al Coreei de Sud, afirmand ca este sigur ca circuitul de la Seul va fi finalizat la timp.

Publicatia germana Focus a relatat in aceasta saptamana ca editia inaugurala a Marelui Premiu din Coreea de Sud risca sa fie amanata pentru 2011 din cauza problemelor financiare ale organizatorilor in ceea ce priveste constructia circuitului.

Cu toate acestea, la capatul unei vizite fulger efectuate la Seul, Bernie Ecclestone a dat asigurari ca acest Grand Prix se va desfasura in luna octombrie, conform programarii initiale. “Sunt absolut sigur (nr. - ca Marele Premiu al Coreei de Sud va avea loc). Nu exista niciun dubiu”, a declarat britanicul in varsta de 79 de ani.

Pe de alta parte, Ecclestone a oferit mai multe informatii despre Marele Premiu al Rusiei, care va debuta in calendarul competitional in 2012. “Avem trei locatii in Rusia pe care le analizam. Exista presiuni sa facem ceva la Soci”, a precizat el.

Soci va gazdui Jocurile Olimpice de Iarna din anul 2014.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru