Ecclestone, dezamagit ca Liuzzi va concura pentru Force India

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.09.2009
Bernie Ecclestone este dezamagit ca Vitantonio Liuzzi il va inlocui pe Giancarlo Fisichella la Force India si crede ca Vijay Mallya ar fi trebuit sa il aleaga pe indianul Karun Chandok.
Ecclestone, dezamagit ca Liuzzi va concura pentru Force India

Via | Reuters

Comentarii (6)

  • Depunctare???
    Daca ati depunctat pe linie pe Force India de ce nu depunctati si pe Fisichella??? Cine e Bernie asta??? :-)
    0 0
  • @admin
    inca o data da-ti dovada de,, profesionalism".ce treba are Bernie cu FORCE,este cumva actionar????/poate nu stim noi.Se vede de departe ca sunteti partinitori cu stirile.,,Felicitari,tineti-o tot asa"
    0 0
  • @razvan_franc
    Bernie are treaba cu tot ce se intampla in F1. Interesul lui e ca un pilot indian sa concureze in F1 pentru a putea introduce mai usor in calendar un Mare Premiu al Indiei. In ce sens suntem partinitori cu stirile? Crezi ca nu ar trebui sa publicam stirile cu Bernie? Think again.
    0 0
  • si asta?????
    f1.gpupdate.net/en/news/2009/09/09/liuzzi-i-m-born-for-racing/.Cred ca aceasta stire era mult mai importanta decat Bernie tra la la
    0 0
  • @daniel
    Cred ca stiu raspunsul dar eu tot te intreb! Declaratia lui Berger despre Toro Rosso de ce nu ai luat-o in cosiderare?
    0 0
  • Dezamagiri
    Dezamagit sunt si eu pentru punctele date la aceasta stire. Bernie dicteaza cumva pe banii patronului? Liuzzi era pilot de rezerva si de teste, deci era deja angajat la echipa. Chandok cine este? Conduce cumva in GP 2? Ce vina are ales ca a fost ales? Comentarii fac si altii : "Bernie should realize Liuzzi got a five race chance to impress Force India. If he performs like he did as a Toro Roso driver, we will see Chandok in a Force India next year."
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru