Ecclestone: "New Jersey şi Mexic, eliminate din calendarul pentru 2014"

de Daniel Popescu
Duminica, 03.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sezonul 2014 al Formulei 1 va avea cel mult 20 de curse, după ce Bernie Ecclestone a dezvăluit elliminarea etapelor de la New Jersey şi Mexic din calendarul competiţional.

Esential 20 va fi numarul maxim de curse in calendarul sezonului 2014 daca mexic si new Jersey vor fi eliminate
Calendarul provizoriu al Formulei 1 pentru sezonul 2014 dat publicităţii la sfârşitul lunii septembrie include un număr record de 22 de curse, lucru care a stârnit nemulţumirea echipelor ca urmare a problemelor de logistică şi personal.

Totuşi, există şanse foarte mari ca versiunea finală a calendarului, care va fi anunţată în luna decembrie, să includă cel mult 20 de curse, ca urmare a eliminării etapelor de la New Jersey şi Mexic.

Bernie Ecclestone a dezvăluit în paddock-ul circuitului Yas Marina din Abu Dhabi că este "virtual imposibil" ca Mexic să reuşească să construiască clădirile din pitlane până în luna noiembrie a anului viitor.

În plus, britanicul în vârstă de 83 de ani a precizat că etapa de la New Jersey "nu va avea loc pentru că americanii nu şi-au rezolvat problemele financiare.

Am pus New Jersey în calendar doar pentru că m-au asigurat că totul se va rezolva".

În plus, numeroase speculaţii planează şi asupra cursei din Coreea de Sud, existând şanse ca şi aceasta să fie anulată. Eliminarea a două sau trei curse din calendar va avea cel mai probabil ca efect şi o reorganizare minoră a celorlalte etape.

Via SpeedWeek

Comentarii (1)

  • Cea mai buna veste!
    3 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru