Ecclestone: “Schumacher va castiga curse din nou”

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 21.04.2010
Bernie Ecclestone sustine ca Michael Schumacher va reusi sa castige cel putin o cursa in acest sezon, in ciuda rezultatelor modeste din primele patru curse ale anului.

Michael Schumacher a avut un start modest de sezon in care a ramas in umbra coechipierului sau Nico Robserg, care a castigat de cinci ori mai multe puncte in primele patru Mari Premii ale anului. In plus, septuplul campion mondial nu a putut emite pretentii la un loc pe podium in acest sezon, fiind aspru criticat de presa internationala dupa ce a fost depasit succesiv de Lewis Hamilton, Sebastian Vettel, Vitaly Petrov sau Felipe Massa in Marele Premiu al Chinei.

Cu toate acestea, Bernie Ecclestone i-a sarit in ajutor lui Schumacher si a dat asigurari ca germanul va reusi sa obtina macar o victorie in acest an.

“Schumacher nu ar fi revenit niciodata in Formula 1 daca nu ar fi fost convins ca poate indeplini misiunea. Nu este un turist in paddock, este aici pentru a castiga si va reusi”, a declarat detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1.

Schumacher este sprijinit si de Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes GP, care crede ca rezultatele salbe sunt justificate de diferenta radicala dintre monoposturile actuale si cele din urma cu patru ani.

”Nu-l subestimati pe Schumacher.

Lasati-l sa se adapteze noului monopost si noilor cauciucuri. In acest moment este ca un debutant care trebuie sa se adapteze din nou la regulile jocului”, a declarat germanul.

Via | BBC Sport | Foto: Mercedes GP

Comentarii (5)

  • iulian
    cu siguranta
    sunt sigur ca va castiga!
    8 5
  • optimism
    Sunt convins ca ne va detecta din nou cu victoriile lui!tre sa fim optimisti.
    4 3
  • win this for us
    Dap...si eu am mare incredere in el; mai nasol pentru el este ca va incepe sa apara presiune pe umerii lui.

    quote chris01 "Sunt convins ca ne va detecta din nou cu victoriile lui" : se zice delecta nu detecta :P
    0 0
  • gresala
    a declarat englezul, nu germanul.
    2 0
  • x
    Mai citeste odata textul!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru