Ecclestone: "Toate echipele sunt de acord cu noul Acord Concorde"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 25.05.2012
Bernie Ecclestone susţine că toate cele 12 echipe care concurează în Formula 1 au acceptat să semneze Acordul Concorde până în 2020.

La numai câteva ore după ce Mercedes anunţa că negocierile pentru semnarea noului Acord Concorde se îndreaptă spre un final pozitiv, Bernie Ecclestone a dezvăluit că toate cele 12 echipe au fost de acord cu termenii propuşi pentru actul care guvernează Formula 1.

Într-un interviu acordat postului american de televiziune CNN, Ecclestone sugerează însă în acelaşi timp că Mercedes nu şi-a dat încă un acord definitiv în această privinţă.

"Am convins pe toată lumea, pe toate echipele actuale, să semneze până în 2020 şi apoi sper să semnăm pentru încă 10 ani şi după aceea să semnăm pentru totdeauna. Toată lumea a fost de acord. Va trebui să aşteptaţi şi să vedeţi dacă Mercedes este de acord, dar sunt încrezător că totul va fi în regulă cu Mercedes", a declarat britanicul.

Întrebat dacă este convins că  speculaţiile privind retragerea celor de la Mercedes din Formula 1 sunt de domeniul trecutului, Ecclestone a replicat: "Absolut".

Întrucât Acordul Concorde este confidenţial, Ecclestone nu a oferit niciun fel de amănunte cu privire la detaliile înţelegerii.

Totuşi, este cunoscut că, până la anunţul de vineri, Mercedes, Williams şi cele trei noi echipe din competiţie (HRT, Marussia şi Caterham) nu ajunseseră la un acord final cu Ecclestone.

Nu este însă exclus ca Ecclestone să fi acceptat cel puţin parţial îmbunatăţirea ofertei financiare pentru Mercedes, mai ales că semnarea Acordului Concorde este esenţială pentru intenţiile de listare a competiţiei pe bursa din Singapore în luna iunie.

Via | CNN

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru