Ecclestone: "Vettel va castiga titlul mondial in 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 30.12.2009
Bernie Ecclestone anticipeaza o lupta in sase pentru titlul mondial in sezonul 2010 si crede ca invingatorul va fi Sebastian Vettel.

Dupa ce a terminat pe locul 2 in clasamentul general al sezonului 2009, Sebastian Vettel este privit drept una dintre revelatiile Formulei 1 din ultimii ani.

Germanul si-a confirmat calitatile in acest an victoria de senzatie obtinuta la Monza in 2008 la bordul unui monopost Toro Rosso, iar Bernie Ecclestone mizeaza pe pofta sa de victorie in drumul spre primul sau titlu mondial in 2010. Preferintele detinatorului drepturilor comerciale ale Formulei 1 vin in contextul unei reveniri in Formula 1 a septuplului campion mondial Michael Schumacher.

"Bineinteles ca Schumacher poate castiga titlul, dar pilotii tineri cu siguranta vor dori sa il invinga. Sunt cinci sau sase piloti care pot lupta pentru titlu, dar anticipez ca Sebastian Vettel va fi urmatorul campion mondial al Formulei 1", a declarat britanicul in varsta de 78 de ani.

Pentru prima oara dupa multi ani, sezonul 2010 va alinia la start patru campioni mondiali: Michael Schumacher, Fernando Alonso, Lewis Hamilton si Jenson Button, astfel ca lupta pentru trofeul suprem se anunta inca de pe acum foarte interesanta.

Noul sezon al Formulei 1 va incepe pe 14 martie cu Marele Premiu al statului Bahrain.

Via | ESPNF1

Taguri: Ecclestone, Vettel

Comentarii (6)

  • hmmm
    a aranjat el ceva??
    0 0
  • eclestone
    stie el multe dar varta duce la paranoia!
    0 0
  • mda
    mai asta e mama omida a formulei 1 oricum chiar ca luptava fiii foarte interesanta abia astept sa inceapa noul sezon
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Bernie
    Pana acuma a spus ca anul viitor vor castigat: Jenson, Lewis, Fernando, Schumi si Sebastian. Mai ramane sa-i adauge pe Felipe si pe Nico si cam toti 7 vor castiga titlul. Singura problema este ca... doar unul dintre ei poate castiga acest titlu si nu toti...
    0 0
  • NeoGalaxy
    @erata
    "castigat" era de fapt "castiga" :P
    0 0
  • E SENIL !!
    CUM POATE FACE ASEMENEA AFIRMATII
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru