FIA şi Ecclestone au ajuns la o înţelegere pentru noul Acord Concorde

de Daniel Popescu
Sambata, 27.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
FIA şi Bernie Ecclestone au anunţat într-un comunicat comun de presă că au ajuns la un acord final pentru semnarea noului Acord Concorde pentru perioada 2013-2020.

Esential 8 ani va fi valabil noul Acord Concorde, in perioada 2013-2020
La mai bine de jumătate de an de la expirarea precedentului Acord Concord, FIA şi Ecclestone au ajuns în cele din urmă la o înţelegere pentru prelungirea acestui document pentru perioada 2013-2020.

Potrivit unui comunicat comun de presă publicat sâmbătă de forul mondial, cele două părţi au semnat un acord care stabileşte bazele noului Acord Concorde, însă acesta va fi oficializat doar peste câteva săptămâni după ce va fi semnat de toate părţile implicate.

"Formula 1 Group şi FIA au semnat o înţelegere care pune bazele implementării Acordului Concorde 2013. Acest acord va intra în vigoare după aprobarea semnăturilor parţilor implicate pe parcursul următoarelor săptămâni. Mai multe informaţii despre acest acord vor fi disponibile după primirea tuturor acordurilor", precizează forul mondial în comunicat.

Acordul Concorde este documentul care guvernează Formula 1 şi este semnat de trei părţi: FIA în calitate de for organizaţional, Formula 1 Group reprezentată de Ecclestone în calitate de deţinător al drepturilor comerciale şi echipele implicate în competiţie.

În absenţa unui acord pentru prima parte a sezonului 2013, Ecclestone a semnat înţelegeri individuale cu toate echipele din Formula 1, cu excepţia celor de la Marussia.

Via FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru