Ecclestone: "Victoriile lui Vettel, mai valoroase decât cele ale lui Schumacher"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 29.06.2011
Bernie Ecclestone consideră că victoriile obţinute în prezent de Sebastian Vettel sunt mai valoroase decât cele ale lui Michael Schumacher, întrucât pilotul Red Bull are o concurenţă mai puternică.

Sebastian Vettel este deseori comparat cu Michael Schumacher, în special după titlul mondial cucerit anul trecut şi după cele şase victorii şi şapte pole position-uri obţinute în acest sezon.

Bernie Ecclestone, reprezentantul deţinătorului drepturilor comerciale ale Formulei 1, consideră însă că victoriile pilotului echipei Red Bull sunt mai importante decât cele obţinute de septuplul campion mondial. Britanicul îşi justifică afirmaţia prin faptul că rivalii actuali ai lui Vettel sunt mai puternici decât concurenţa reprezentată în trecut pentru Schumacher.

"Vettel este într-o poziţie similară cu Schumacher. Vettel este cel mai bun în acest moment, de aceea domină şi de aceea este interesant pentru fani, pentru că fiecare cursă începe cu un mare semn de intreabre: cine va fi capabil să-l învingă pe Vettel?"

"Concurenta pe care o înfruntă Vettel este mult mai mare decât cea cu care s-a confruntat Schumacher. Asta face ca fiecare victorie a lui Vettel să fie şi mai valoroasă.

Nu văd niciun motiv pentru care nu ar trebui să fie o era Red Bull aşa cum Ferrari a avut era ei cu Schumacher", a declarat Ecclestone în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1 la care a participat şi Vettel.

Via | Formula1

Taguri: Ecclestone, Vettel

Comentarii (10)

  • Marketing si iar marketing...sa ne lase d-l Bernie cu povestile lui. Si Schumacher a avut concurenta la vremea lui dar nu avea nimeni ce sa-i faca. A fost mai categoric ca Vettel. Plus ca Schumi are un psihic muuult mai puternic.
    20 12
  • info
    abureli.....si Sebastian domina in aceeasi masura categorica.....si e adevarat ca Schumi nu a avut foarte mare concurenta dar asta e doar pentru ca el era mult mai bun decat restul. Si lasa-ti anii 2000...hai sa ne uitam la Schumi in 90...ca pana la urma acolo are 2 campionate.....si multe alte victorii!
    11 8
  • iar ma repet
    ..dupa cum am mai scris anterior in alte comentarii, la ora actuala in F1 exista doar ,,RED BULL si alte CUTII,, .
    11 24
  • @iulianimi
    N-ai fost amuzant nici prima oara , si nici acum. Drop it :)
    21 8
  • @sprancenatu
    si alonso se tavalea in chinuri ...
    6 15
  • comentarii sterse
    nu mai stergeti comentariile...ce naiba parca sunteti niste comunisti
    9 0
  • mos senil
    eu zic senil , deoarece trebuie sa fii senil sa uiti de DAEMON HILL ,MIKA HAKKINEN ,Jacques Villeneuve , David Coulthard ,Kimi Räikkönen ,Juan Pablo Montoya ,Fernando Alonso si chiar Ayrton Senna , Nigel Mansell , Riccardo Patrese , Nelson Piquet . Acestia sant piloti slabi ? Pe multi ia batut ,pe multi NU dar sa luptat cu ei . Da intradevar generatia Play Station este mai valoroasa dupa mintea lui .....................................................
    24 3
  • daco.gp
    Bine spus.
    11 0
  • @koiei si iulina
    de ce nu va mutati voi in liga lu mitica cu comentariile voastre superinteligente
    7 0
  • un pupincurist
    Eccles-old asta, se da bine pe langa cine e pe val tot timpul, a uitat de schumi, schumi a muncit mult, e mai bun ca vettel la pilotaj si nu a beneficiat de creierul newey.

    sa-ti bagi tu undeva cutia de RBR iulianimi, mai vedem peste ceva timp care-s cutiile
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru