Echipele refuză să concureze în Bahrain în 30 octombrie

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 07.06.2011
Echipele au anunţat FIA că refuză să concureze în Bahrain în 30 octombrie, însă sunt dispuse să reprogrameze cursa în luna decembrie.

Reprezentaţii echipelor au purtat numeroase discuţii la începutul acestei săptămâni pe marginea deciziei Consiliului Mondia al FIA de a reprograma Marele Premiu al statului Bahrain în 30 octombrie în locul cursei inaugurale din India.

În urma numeroaselor controverse din presa internaţională privind decizia forului mondial, Formula One Teams' Association (FOTA) a trimis o scrisoare către FIA, Formula One Management şi organizatorii cursei din Bahrain în care îşi exprimă punctul de vedere în această situaţie, scrisoare care a intrat în posesia publicaţiei britanice Autosport.

Astfel, echipele refuză să concureze în Bahrain în 30 octombrie şi solicită reprogramarea Marelui Premiu al Indiei în această zi, aşa cum fusese anunţat iniţial de FIA încă de la finalul anului trecut. În schimb, echipele sunt deschise la o propunere privind reprogramarea etapei din Bahrain la finalul sezonului, chiar dacă singura variantă posibilă este luna decembrie.

Poziţia echipelor în acest caz vine la numai câteva ore după ce Bernie Ecclestone a cerut echipelor să refuze data de 30 octombrie pentru Marele Premiu al statului Bahrain şi după ce fostul preşedinte al FIA Max Mosley a dezvăluit că forul mondial nu poate schimba calendarul fără acordul scris al fiecărei echipe.

Până la ora redactării acestui material, FOTA nu a trimis nicio poziţie oficială privind Marele Premiu al statului Bahrain.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru