Echipele vor discuta marti despre regulamentul tehnic

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.05.2009
Sefii echipelor din Formula 1 vor analiza marti la Monaco cateva propuneri pentru modificarea regulamentului tehnic pentru sezonul 2010.

Intalnirea de vineri din echipe si FIA nu a avut rezultate concrete, chiar daca Bernie Ecclestone sustine ca forul mondial va renunta la implementarea a doua seturi de reguli in functie de bugetul fiecarei echipe.

Sefii team-urilor au convenit sa se intruneasca marti la Monaco, gazda urmatoarei curse de Formula 1, pentru a analiza o serie de propuneri pe tema regulamentului tehnic pe care urmeaza sa le inainteze forului mondial.

Chiar daca FIA este intr-adevar decisa sa realizeze un singur set de reguli, echipele sunt nemultumite de modul in care FIA doreste sa implementeze bugetul maxim. Se vehiculeaza ca FIA va accepta in cele din urma sa mareasca din nou limita maxima a bugetului, insa echipele sunt in continuare nemultumite de modul in care organizatia doreste sa monitorizeze cheltuielile.

Tot marti, Curtea de Justitie din Franta va decide daca FIA a incalcat protocolul semnat cu Ferrari in 2005 atunci cand a redactat actualul regulament. Desi Mosley si Ecclestone sunt convinsi ca Ferrari nu va parasi Formula 1, un purtator de cuvant al Scuderiei a sugerat ca lucrurile sunt departe de a se fi clarificat. "Sunt bucuros ca Ecclestone si Mosley sunt foarte optimisti ca vom fi in Formula 1 anul viitor.

Dar eu as fi mai realist", a precizat purtatorul de cuvant.

Via | F1way

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru